dijous, 10 de desembre del 2015

Proposta diferent cap de setmana

Ens podem afegir-hi a la surtida del GEiEG. És una activitat molt xula i una bona ocasió per viure el rugby.

-----Mensaje original-----
De: rugbi [mailto:rugbi@geieg.cat]
Enviado el: jueves, 10 de diciembre de 2015 7:47
Asunto: PROPOSTA DIFERENT CAP DE SETMANA

Bon dia,

...

Des de la Unió Esportiva Santboiana ens han convidat, a tota la secció de rugbi del GEiEG, a veure el partit de Divisió d'Honor entre l'UES i el SilverStorm El Salvador, el diumenge a les 12h a l'estadi Baldiri Aleu de Sant Boi, és una proposta que fan des del club per tal de promocionar el rugbi al poble i a Catalunya, ja que el seu primer equip juga la màxima divisió espanyola, a cada partit conviden a un club català a veure el partit.

Des de la secció creiem interessant poder-hi anar, com a activitat social, per diferents motius: primerament perquè ens honra que un club com UES ens convidi a casa seva a gaudir d'un bon partit  i tambe perque al Sant Boi hi juguen dos joves formats al GEIEG, en Jaume Genabat i en Quim Delgà.

Per tot això hem cregut convenient organitzar un bus, per aquells que s'hi vulguin apuntar, sortirà del König de Vilablareix a les 10:00 del matí i tornarem cap a les 4 a Girona, necessito que em confirmeu si voleu venir i quants sereu, si no som un mínim de 20 persones no es farà bus. Les places són limitades fins a 50. Si hi ha gent que va directament a Sant Boi, ens trobares a les 11:30 a l'entrada del Baldiri per entrar tots junts i seure junts.

Necessito confirmació de si vindreu amb el bus abans d'aquest divendres a les 12h del migdia.

Moltes gràcies, per qualsevol dubte, només ho heu de demanar!

Fins aviat


Núria Canals
Rugbi GEiEG
Tel. 972 226 635

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada